Oua la cuptor

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2009 | 62059 vizualizari

 

Intr-o jumatate de ora poti savura un mic dejun (si nu numai) mai mult decat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de sunca
  • 50 gr unt
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 grame smintina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor:

Se pune sunca pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru fiecare ou. Ideea e ca pe fiecare felie de sunca sa fie cate un ou.

Urmatorul pas este ca in jurul feliilor de sunca (se poate folosi si salam cu sunca) sa presaram branza rasa. Se pot folosi mai multe tipuri de branza amestecate. Eu prefer branza care se topeste. Asadar branza se presara in jurul feliilor de sunca pentru a obtine “cratere” unde in continuare vom pune ouale.

Dupa ce am terminat cu ouale adaugam smantana pentru gatit.

Adaugam sare si piper dupa preferinte si gata! Se poate pune la cuptorul incalzit la 180-190*C.

Dureaza cam 30 de minute si va pot garanta ca nu veti regreta asteptare.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua in purgatoriu